Vsi vemo, da je danes trg poln ponudbe tako kavnih aparatov, kot kavnih kapsul. Vsak pa ima svojo izbrano najljubšo kavo in tako je tudi prav. Pogledali si bomo kavne kapsule Nespresso, katere okuse vse lahko dobite in kateri so najbolj prodajani.

  • Arabica,
  • oro,
  • rosso,
  • deca,
  • bio organic,
  • kakav-oranža,
  • ingver-cimet.

Če ste bolj gurman, potem lahko posežete tudi po posebnih okusih Nespresso kavnih kapsul, kot so okusi oranža ali ingver-cimet, če pa ste bolj tradicionalist, pa vam bo bolj všeč arabica kavne kapsule, za tiste, ki pa prisegate na naravno pa boste izbrali bio organic kavne kapsule Nesresso. Tako boste lahko izbirali med raznovrstno ponudbo kavnih kapsul in sigurno našli tisto, ki vas bo osvojila. 

Cena vseh teh kavnih kapsul kave Nespresso se sučejo okoli 3 eur v paketu pa jih imate 10 kom. 

Tako, če si želite popolno aromo espresso kave, potem boste definitivno zadovoljni z Arabic kavo. Če želite kavo, ki je še močnejšega okusa po tem so za vas Deca, Rosso kavne kapsule Nespresso.

Tisti, ki pa bi radi okusili okus kave po ingverju in cimetu in vam je ta aroma pri srcu, pa vse kakor morate probati te kavne kapsule, ne bodo vas pustile ravnodušnega, kajti aroma teh kavnih kapsul Nespresso je božanska, prav tako aroma oranže.

Katere kavne kapsule Nespresso boste izbrali je vaša odločitev, definitivno pa je dobro, če lahko greste kam na degustacijo teh kavnih kapsul, kajti tako boste lahko poskusili pravilno pripravljene kave, točno tako kot morajo biti in šele takrat se boste lahko z lahkoto odločili. Pa še kakšen dober nasvet za kavne kapsule Nespresso boste dobili. Degustacija teh kav je resnično dobrodošla predenj se odločite za nakup. Ne kupujte po nepotrebnem vse okuse kavnih kapsul Nespresso, ker boste po nepotrebnem zapravili kar nekaj denarja, kavne kapsule, ki vam ne bodo všeč pa bodo ostale v omari.