Čisto vsako leto, ko se je bližalo poletje smo začeli gledati nepremičnine Izola, da bi si rezervirali kakšno lepo stanovanje za dlje časa, ker smo želeli preživeti dopust na slovenski obali in čisto vsako lepo smo imeli problem.

No problema sta bila dva:

  • Zasedenost
  • Visoka cena

Nekako nismo nikoli premišljevali, da pa bi se nam skoraj izplačalo kupiti stanovanje in tako bi oba problema izginila, zavedali smo se da so nepremičnine Izola drage, zato si nismo niti upali pomisliti, da pa bi mi enkrat bili lastniki.

No, to pa se je spremilo, ko nam je babica zapustila eno nepremičnino v majhnem kraju, kjer smo vedeli, da ne bomo zahajali in da tam ne bo nihče od nas živel, takrat smo vedeli, da bi to bila lahko rešitev, da bi prišli do nepremičnine Izola. Ni nam bilo lahko, vendar je babica vedno poudarjala, z mojo hišo naredite to, da bo vam življenje lepše in to je bilo dovolj, da smo vedeli, da bi bila tudi ona zadovoljna, če bi postali lastniki nepremičnine Izola, ker je vedela, da smo vsako leto zapravili ogromno denarja, da smo lahko šli v ta kraj na dopust.

Ja, naredili smo to, prodali njeno hišo in šli v nakup stanovanja v Izoli. Sprva smo se obrnili na nepremičnine Izola, vendar smo videli, da je boljše, da iščemo sami, kajti imeli smo čas in lahko smo iskali in spraševali iz prve roke. Iskali smo eno pomlad in tudi našli. Sedaj imamo prekrasno stanovanje v centru Izole in ne damo ga za noben denar. Videli pa smo, da so nepremičnine Izola res drage in da smo imeli kar srečo, da smo stanovanje dobili po sorazmerno nizki ceni. Danes so naši dopusti idealni, kajti pol manj je pakiranja, veliko več smo na morju, nismo več vezani na datum in lahko samo rečem, da so nepremičnine Izola vredne, da jih imate, ker je kraj prekrasen.