Ko človek postane podjetnik, se še kako dobro zaveda, koliko so vredne redne stranke. Tudi sam sem prehodil kar nekaj poti, da sem prišel tako visoko in lahko rečem, da gre zahvala tudi mojim prednim strankam. Redne stranke niso samo stranke, ki te podpirajo, ti dajo denar, ampak ti tudi odpirajo nove poslovne poti. Tako sam zelo cenim poslovna darila, ker tako lahko enkrat na leto pokažeš, koliko ti te stranke pomenijo. 

Poslovna darila za redne stranke

Ko pri meni pride mesec november, že začnem premišljevati, koliko je tistih zlatih rednih strank, ki jim bom meseca decembra dal poslovna darila. Te stranke posebej cenim in sem srečen, da so mi zaupale. Tako sem letos izbral kar 9 takšnih strank. Odločitev katera poslovna darila izbrati, pa je bila težja. Tako sem se odločil, da najprej premislim, kaj sploh bi bilo primerno. Tako sem prišel do ideje, da bi letos mojim strankam podaril kristalni pokal z napisom. Ko sem to idejo predstavil svojemu prijatelju in ženi, sta bila navdušena. Tako sem vedel, da bi to lahko bila lepa poslovna darila

Šel sem v akcijo in obiskal trgovino z kristalom. Tako sem našel primerne pokale in se dogovoril za napis. Kako sem bil srečen, ko sem našel pravo idejo. To me vedno najbolj skrbi, kajti poslovna darila niso tako lahka. Saj veste, ko vam nekdo nekaj prinese, kar vam ni zanimivo, to kar hitro pospravite v predal. Jaz pa sem želel, da bi stranke dobile nekaj, kar bi lahko bilo na vidnem mestu v njihovi pisarni. Sam imam ideje, le uresničiti jih moram. 

Ko sem strankam dal darila, so bila vidno presenečena. Čisto vsem strankam je bila ideja noro lepa in sedaj moja poslovna darila krasijo pisarne teh strank. Kako malo je potrebno, da lahko osrečimo ljudi, le srčnost in ideja. Jaz in moja poslovna darila bodo vedno nekaj posebnega.